DISCLAIMER

 

Obsceniteit

Het is ten strengste verboden om extreme en obscene teksten en afbeeldingen te gebruiken op onze websites. Hierbij te denken aan  geweld, scheldwoorden, racisme, en obscene gebaren en/of handelingen. 

Elk document, tekst of andere publicatie  waarvan wij de opdracht krijgen deze te publiceren wordt uitvoerig gejureerd. Mocht de inhoud niet voldoen aan de gestelde eisen dan wordt hetgeen niet gepubliceerd,  u ontvangt dan per e-mail het verzoek om uw te publiceren zaken waar nodig aan te passen.

 

Copyright

Onze homepage, www.craftycarp.nl en de daaraan gelinkte subpages bevatten een copyright. Dit houdt in dat er niets mag worden gekopieerd, of gepubliceerd zonder voorafgaande uiterst SCHRIFTELIJKE toestemming van craftycarp.nl  . Alle inbreuk hiervan wordt gezien als plagiaat.

 

Fraude

Alle vormen van frauduleus handelen worden aangegeven bij de autoriteiten. Als het vermoeden ontstaat dat er frauduleus gehandeld wordt, dan is een ieder die dit bemerkt gerechtigd om dit aan ons te melden, en volstrekt anoniem te blijven. Ook wanneer wij stappen ondernemen de betreffende juridisch te vervolgen. 

 

Algemeen

De regels zijn vrij simpel, en vanzelfsprekend. Wij hopen dat een ieder zich hieraan houdt. Bij voorbaat onze dank craftycarp.nl .

 

Copyright